Cartell Agenda 2030

L’esdeveniment és totalment gratuït i obert a tothom, però cal inscriure’s. Foto: Línia

L’Ajuntament de Barcelona celebrarà els pròxims 14 i 15 de desembre les III Jornades de l’Agenda 2030 a l’espai Ca l’Alier, una antiga fàbrica tèxtil rehabilitada, sota el lema ‘La meva ciutat, el meu planeta’.

L’any 2015 tots els estats membres de les Nacions Unides van aprovar l’Agenda 2030 pel desenvolupament sostenible. Són disset objectius que volen transformar les formes de produir i de consumir, d’organitzar-nos socialment i de fer política amb la mirada posada en el fet que la humanitat pugui desenvolupar-se sense pobresa, en pau amb si mateixa i amb el planeta que l’acull.

Les jornades són gratuïtes i obertes a tothom, però cal inscriure’s

Ara, a les portes de tancar el 2023, justament l’equador d’aquesta agenda, el consistori aposta per fer balanç i intercanviar idees i propostes de cara als pròxims anys, fins a arribar al 2030.

El programa, al detall

Durant les dues jornades de trobades, totalment gratuïtes i a les quals pot accedir tothom inscrivint-se aquí, es debatran estratègies perquè la Barcelona del futur sigui més justa i sostenible. Experts i ciutadania podran intercanviar així idees i coneixements.

El primer dia s’analitzarà l’informe anual d’assoliments dels objectius que marca l’Agenda 20230 a la ciutat i es parlarà de com els ciutadans podem prendre partit en reptes com el canvi climàtic. A més, s’entregaran els Premis de l’Agenda 2030. I el segon dia es reserva per a l’economia i es preveuen diferents ponències per reflexionar sobre com aconseguir un model urbà sostenible a Barcelona. Entre els ponents confirmats hi ha Laia Bonet, Primera Tinenta d’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, i el periodista Toni Aira, entre altres. Pots descarregar el programa complet de l’esdeveniment aquí.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram