màquina venda tiquets

Els usuaris no poden fer el pagament amb targeta bancària. Foto: TMB

Una incidència tècnica ha deixat els usuaris sense poder fer el pagament amb targeta bancària a les màquines de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), segons ha informat l’operadora a través de les xarxes socials. Així doncs, els usuaris només poden obtenir els bitllets a les màquines expenedores si disposen d’efectiu.

L’avaria, que ha començat al voltant de tres quarts d’onze del matí, té a veure amb el proveïdor del sistema de distribució de bitllets i també afecta altres operadors, segons recull l’ACN. No és la primera vegada que es produeix aquesta caiguda al sistema, ja que al juliol, una incidència similar també va deixar inoperatiu aquest servei.

Problemes per comprar la T-Mobilitat

Tot just aquest dilluns, la pàgina web de la T-Mobilitat va patir una incidència hores abans que els principals títols com la T-Usual, T-Casual, T-grup i T-familiar es comencessin a expedir només en aquesta tecnologia i es deixés enrere la comercialització dels actuals bitllets amb banda magnètica, vàlids fins al 15 de gener.

La incidència que afectava els canals digitals de la T-Mobilitat s’ha resolt en pràcticament tots els vessants, segons informava l’ATM a última hora de la tarda.

Aquest dimarts, l’ATM ha posat en marxa la nova targeta de cartró de la T-Mobilitat per als títols T-Usual, T-Casual, T-grup i T-familiar i que disposen d’un xip i són recarregables amb l’objectiu de deixar enrere els bitllets amb banda magnètica.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram