Bruce Springsteen concert

Les entrades per al concert es posaran a la venda el 14 de novembre. Foto: Jordi Borràs / ACN

Bruce Springsteen i la E Street Band tornaran a Barcelona en un concert a l’Estadi Olímpic el 20 de juny del 2024. L’aturada a la ciutat comtal és només una de les 22 que programa en la seva gira mundial, que també passarà pel Cívitas Metropolitano de Madrid els dies 12 i 14 de juny.

Com és habitual en el Boss, després de l’actuació a Barcelona hi ha una setmana de marge fins a la següent actuació, prevista per al 27 als Països Baixos, fet que dona marge per a noves dates a l’Estadi Olímpic.

Venda d’entrades

Les entrades per al concert a Barcelona es posaran a la venda el 14 de novembre a les 10.00 h del matí exclusivament per Doctor Music i Entradas.com a un preu que va des dels 65 fins als 128 euros. Cada comprador podrà adquirir un màxim de sis localitats.

Un concert apoteòsic

El cantant va segellar el seu idil·li amb la ciutat de Barcelona després de l’apoteòsic concert de gairebé tres hores que va oferir el passat mes d’abril davant de prop de 60.000 persones, també a l’Estadi Olímpic. “Barcelona us estimem”, deia Springsteen fins a tres ocasions en català. En plena forma i amb una energia inesgotable, Springsteen, de 73 anys, acompanyat per The E Street Band, va defensar un repertori ple de clàssics.

A les nou de la nit apareixia Bruce Springsteen sobre l’escenari després que ho fessin els membres de The E Street Band. “Hola, Barcelona. Hola, Catalunya”. Aquestes van ser les seves primeres paraules dedicades al públic barceloní, que embogia amb la seva presència. I no va ser l’única referència a Barcelona al llarg del concert. “Us estimem”, deia en tres ocasions en català.

Va ser un concert molt especial pels seguidors de Springsteen, que van vibrar, corejar i ballar totes les cançons d’esperit roquer que l’artista va defensar sobre l’escenari de l’Estadi Olímpic. Springsteen va anar repassant amb una energia inesgotable durant prop de tres hores els temes de la seva trajectòria: No surrender, Prove it all night, The promised land, She’s the one, Backstreets, Ghosts, Kitty’s back

Alguns dels moments més especials i intensos van ser la interpretació de Badlands, amb el públic corejant la cançó, o quan van sonar altres grans clàssics de la seva carrera com Thunder road i Born to run, del mític disc de l’any 75, o les emblemàtiques Born in the U.S.A, o Glory days, les dues del disc Born in the U.S.A. del 85.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram