Recinte Sant Pau

El recinte Sant Pau es podrà visitar aquest cap de setmana durant l’Open House Barcelona 2023. Foto: Facebook

Un cap de setmana més Barcelona i la seva àrea metropolitana s’omplen d’activitats per a totes les edats i gustos. Una de les activitats més destacades és el 48 h Open House Barcelona, que et permetrà admirar els detalls arquitectònics de més d’un centenar d’edificis. A més, sense abandonar l’àmbit cultural també trobaràs la Jornada de Tradicions Catalanes al districte barceloní de Sants i la Fira d’Il·lustració. Si ets un amant del cinema, no et pots perdre el Filmets Badalona Film Festival amb més de 200 curtmetratges. D’altra banda, al Festival Panoràmic de Granollers podràs gaudir de tot un seguit d’exposicions fotogràfiques.

Tot el que siguin propostes gastronòmiques sempre venen de gust. Així doncs, aquest cap de setmana en tens una gran varietat per triar: des de les hamburgueses candidates a ser la millor d’Europa, fins a sopes d’arreu del Món i una Fira del Vi.

I Si ets d’aquells a qui li agrada deixar-se endur per la màgia, la fantasia i el misteri… tenim tres propostes per a tu: la festa de Harry Potter, el Passatge Insòlit de Santa Coloma i la Fira de Bruixes. Ja saps què triaràs?

Llista dels plans

A continuació et deixem un recull amb tota la informació sobre les activitats que se celebren aquest cap de setmana:

WhatsAppEmailXFacebookTelegram