hamburguesa

El certamen busca la millor hamburguesa d’Europa. Foto: Pexels

Del 20 al 29 d’octubre Barcelona es convertirà, per primera vegada, en la ciutat de les hamburgueses amb el concurs The Champions Burguer que acollirà la Fira de Barcelona. L’objectiu de l’esdeveniment és trobar la millor hamburguesa gurmet d’Europa.

Els assistents no només podran degustar les diferents propostes gastronòmiques sinó que, al mateix temps, jugaran el paper de jurat. Així doncs, hauran de puntuar les hamburgueses mitjançant un codi QR que valora aspectes com la qualitat del pa i de la carn, la combinació de sabors, la seva presentació i l’originalitat. A més, tots els assistents que votin entraran en el sorteig d’un viatge a Nova York.

Horaris

Totes aquelles persones que vulguin participar del gran esdeveniment gastronòmic ho podran fer de manera gratuïta, ja que no cal pagar entrada per accedir. A més, The Champions Burguer es declara petfriendly, de manera que podràs anar acompanyat de la teva mascota. Recorda que no hi ha edat mínima per poder entrar.

L’horari per assistir al concurs i menjar alguna de les hamburgueses participant és el següent:

  • De dilluns a dijous: de 12.00 h a 23.00 h
  • Divendres i dissabte: de 12.00 h a 01.00 h
  • Diumenge: de 12.00 h a 23.00 h

Més de 30 parades

La Fira de Barcelona s’omplirà dels food trucks on els diferents participants de tot el continent (més de 30) cuinaran la que pot acabar sent la millor hamburguesa d’Europa. Cal tenir en compte que cada food truck tindrà una única proposta de burguer. A l’esdeveniment, però, també podràs trobar parades de menjar mexicà, pastissos i gelats artesanals. Tot i que el menjar i la beguda són, sens dubte, els protagonistes de la festa, també hi haurà música en directe per tal d’amenitzar les jornades amb diferents artistes i grups.

Aquesta és la primera vegada que The Champions Burguer aterra a Barcelona. L’esdeveniment ja s’ha celebrat en altres ciutats com és el cas de València, Saragossa, Alacant i Madrid, entre altres.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram