Collboni Urbana

Ahir es va celebrar l’acte de benvinguda als nous agents de la Guàrdia Urbana. Foto: ACN

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, celebrava aquest dimarts l’inici “d’una nova etapa per afrontar els reptes de seguretat” de Barcelona en el marc de l’acte d’incorporació de 132 nous agents al cos de la Guàrdia Urbana. Unes incorporacions que faran, deia Collboni, juntament amb el desplegament de 215 nous agents dels Mossos d’Esquadra, que Barcelona “tingui desplegats més de 6.500 efectius policials. Una xifra mai assolida fins ara”.

L’alcalde de la ciutat va presidir ahir l’esdeveniment acompanyat pel tinent de l’alcaldia de Seguretat, Prevenció, Convivència i Règim Interior, Albert Batlle, i pel Cap de la Guàrdia Urbana, l’intendent major Pedro Velázquez. També hi van ser el director general dels Mossos d’Esquadra, Pere Ferrer. “Al formar part de la Guàrdia Urbana heu decidit una forma d’estimar la ciutat”, afegia Collboni, que recordava que amb les noves incorporacions el cos té més de 3.400 agents, “el nombre més gran d’efectius de la història”.

Batlle: “Barcelona és el contenidor del conflicte social del país”

D’altra banda, Batlle també va fer ahir un balanç de les festes de la Mercè, durant el qual va parlar clar fent referència als incidents viscuts durant la celebració. “Barcelona és el contenidor del conflicte social del país”, va assegurar el responsable de la seguretat de la ciutat. “És un problema educatiu, per què una persona ha de sortir de festa i portar una navalla a la butxaca? Si vas amb una navalla a la butxaca és com qui va amb una pistola, algun dia potser en faré ús”, va concloure.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram