Aldarulls The District

L’any passat les mobilitzacions al The District van acabar amb càrregues policials. Foto: Laura Rodríguez/ACN

La segona edició del saló immobiliari The District se celebrarà entre el 20 i el 22 de setembre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona i doblarà l’espai expositiu disponible, fins als 14.000 metres quadrats.

Està previst que l’esdeveniment reuneixi al voltant de 10.000 congressistes del sector immobiliari. Els organitzadors asseguren que l’edició serà molt més internacional que l’anterior, ja que atraurà assistents de bona part de l’Europa, mentre que el 2022 va estar més centrada en Espanya i Portugal.

Aldarulls

La primera edició d’aquest esdeveniment celebrada a Barcelona l’any passat no va estar exempt de polèmica. El dia en què el saló va obrir les portes, activistes del Sindicat de Llogateres i de la PAH van ocupar el recinte de Fira de Montjuïc durant una hora per protestar contra els fons voltor, la manca d’habitatge, i per alertar sobre la situació del mercat de l’habitatge.

L’acció va acabar amb un detingut i una cinquantena de denunciats. L’endemà al vespre unes 250 persones dels mateixos col·lectius van manifestar-se al voltant de l’Hotel Intercontinental, on s’estava celebrant l’acte de lliurament de premis del saló.

Enguany des dels mateixos moviments socials ja s’ha anunciat que hi haurà convocatòries contra l’esdeveniment que, de nou, ha convidat alguns dels actors que van generar malestar entre aquests col·lectius com Blackstone o Goldman Sachs.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram