La consellera de Territori, Ester Capella, durant la presentació de millores en diverses línies interurbanes de busos. Foto: Govern

El Departament de Territori de la Generalitat ha invertit aquest estiu 2.075.175 euros per millorar línies interurbanes d’autobús. S’han incorporat noves expedicions i s’han modificat horaris en prop d’una quinzena de recorreguts. A més, s’ha creat una nova línia exprés.cat entre Esparreguera i Barcelona de cara a l’inici del curs. La majoria d’actuacions entren en funcionament aquesta setmana.

Ester Capella, consellera de Territori, va presentar ahir les novetats a Cerdanyola del Vallès i va assegurar que es tracta d’un pas “significatiu” per “garantir els drets de la mobilitat i l’accessibilitat”. “Qualsevol persona de qualsevol indret del país ha de tenir els mateixos drets, independentment del fet que visqui o no en zones poblades”, va assenyalar.

Segons ha informat Territori, les actuacions suposen un augment de l’oferta “important” i atenen peticions d’usuaris, ajuntaments o consells comarcals. Molts dels serveis tenen l’objectiu de cobrir l’augment de demanda dels estudiants cap a centres universitaris.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram