Perfil Raquel GIl

La regidora de Promoció Econòmica i Treball, Raquel Gil, ha destacat que un dels objectius dels cursos és que la ciutadania pugui tenir millor currículum. Foto: PSC

Barcelona Activa ofereix un centenar de nous cursos d’estiu per a persones que durant les vacances vulguin actualitzar coneixements i preparar-se per al món laboral. Molts d’ells estan centrats en l’àmbit tecnològic, amb temàtiques com l’administració electrònica i gestions online segures, intel·ligència artificial, eines que faciliten l’elaboració de textos i la creació d’imatges, i els drets d’autoria i coneixements dels límits legals. També hi ha formacions per a creació de webs, formació en ‘big data’, màrqueting digital, comunicació, ‘storytelling’ i programació web.

Les formacions es poden seguir presencialment des dels equipaments que Barcelona Activa té a la ciutat, però també, en molts casos, de forma telemàtica.

Millorar el currículum

La regidora de Promoció Econòmica i Treball, Raquel Gil, ha destacat que un dels objectius dels cursos és que la ciutadania pugui “avançar en coneixements, tenir millor currículum i arribar a les entrevistes de feina amb més garanties d’èxit”.

Les formacions de tecnologia per a la recerca de feina són vigents tot l’estiu a través del web de l’agència econòmica municipal. Una de les novetats són les formacions ‘Motxilla Digital’, que han programat Barcelona Activa i el Consorci d’Educació de Barcelona per a l’alumnat de l’ensenyament postobligatori. Se’ls ofereixen coneixements tecnològics útils per aplicar en el seu camp d’estudi.

Els joves també podran aprofitar l’espai ‘Jo+’, que està habilitat amb dispositius electrònics, enregistrament de vídeocurrículums i simulador d’entrevistes per preparar el seu currículum i tenir més destresa per buscar feina.

A més, des del 22@ s’ofereix durant l’estiu el servei d’assessorament personalitzat, un espai de recerca de feina i els talls del programa d’activitats del Porta22.

Barcelona Activa també ha obert inscripcions per a 50 formacions vinculades a Alimentació i begudes, Ciències de la Vida i de la Salut, Comerç, Economia Blava, Economia de l’Esport, Economia del Visitant i Restauració, Economia Verda i Circular, Indústria 4.0 i Logística.

Els punts d’informació per a l’orientació i la recerca de feina repartits per la ciutat continuen també oberts durant l’estiu i alguns equipaments acolliran sessions informatives. També estarà disponible el servei de suport psicològic per ajudar les persones que ho necessiten a l’hora de fer front al repte de trobar una feina.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram