Laia Bonet

Laia Bonet repeteix al capdavant de TMB. Foto: PSC

La primera tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona ha estat reelegida avui presidenta de TMB després que s’hagi celebrat l’acte de constitució del seu consell d’administració.

Després de la seva reelecció, Bonet ha volgut fer explícit un “reconeixement a totes les persones que durant el passat mandat van formar part d’aquests Consells d’Administració en un període que no ha estat fàcil”, posant com a exemples la gestió de la pandèmia i la crisi energètica. Per aquest nou mandat, la presidenta de TMB s’ha marcat com a objectius “incrementar l’oferta per millorar la qualitat de vida de la ciutadania, la sostenibilitat per tenir unes ciutats més saludables, el dret a una mobilitat universal i accessible, i el finançament per garantir l’estabilitat econòmica dels operadors”.

Avui també ha estat nomenat vicepresident de TMB Antoni Balmón. Balmón és alcalde de Cornellà des de l’any 2004 i vicepresident executiu de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Per últim, Gerardo Letxundi també repeteix com a conseller delegat, un càrrec que ostenta des de l’octubre del 2019.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram