loungebar

Üpper Diagonal representarà Catalunya a la final del concurs estatal de pinxos i tapes. Foto: Instagram (upper_loungebar)

‘Delícia de sípia’, del lounge bar de l’hotel Üpper Diagonal, ha resultat la tapa guanyadora en el I Concurs Ciutat de Barcelona i de Catalunya de Pinxos i Tapes. La tapa inclou entre els seus ingredients maionesa de sishimi i mango, tàrtar de gamba i sal de tonyina.

La primera cita gastronòmica, concebuda com a preliminar oficial del campionat estatal, ha celebrat aquest dilluns la final a La Llotja de Mar de la capital catalana. Després d’una competició que ha durat quatre hores, Salsa Street Food ha quedat segon amb ‘Croqueta de cochinita pibli’ i Can Culleres ha obtingut el tercer lloc amb ‘Peu amb bola’.

tapa loungebar

La ‘Delícia de sípia’, la tapa guanyadora. Foto: Instagram (upper_loungebar)

Pròxima parada: Valladolid

24 candidats es disputaven el passi a la competició de caràcter estatal, que se celebrarà a Valladolid el novembre vinent. El jurat ha atorgat tres accèssits a Merendero de la Mari (per ‘Viatge al Carib’, com a tapa més creativa), Hiu Restaurant (‘Mar i muntanya d’espàrrec blanc’, com la més sostenible) i Alba Granados (‘Esqueixada de bacallà amb mousse de mongetes de Santa Pau’, com la més tradicional).

El primer classificat rep 1.500 euros i un guardó artístic, el segon 1.000 euros i un guardó artístic i el tercer 500 euros.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram