Foto de família amb els guanyadors dels Women Forward Awards. Foto: Agbar

El Club Women Empowerment Esade Alumni ha premiat Aigües de Barcelona pel seu compromís i les seves actuacions en matèria d’igualtat de gènere. Ho ha fet amb l’entrega d’un dels Women Forward Awards, el corresponent a la categoria de Contribució empresarial a la paritat de gènere, que té per objecte reconèixer les empreses i organitzacions que hagin demostrat en els últims anys un compromís amb la presència de dones en els òrgans de govern i la diversitat de gènere en tots els àmbits de l’empresa. Els premis es van entregar fa pocs dies, en una cerimònia celebrada al CaixaForum.

El jurat va destacar Agbar com una de les primeres empreses en posar en marxa plans d’igualtat que han aconseguit una presència majoritària de dones al seu consell d’administració, així com l’accés de dones a llocs rellevants en l’organització. Va recollir el premi Marta Colet, directora de Transformació, Organització, Control i Persones d’Agbar, que va destacar com “els principis d’equitat i igualtat constitueixen un eix fonamental en la política i presa de decisions del nostre grup amb l’objectiu d’erradicar qualsevol discriminació i arribar a la plena igualtat d’oportunitats dins la nostra organització”.

Entre les diferents iniciatives promogudes per Agbar destaca el programa formatiu Bootcamp impulsa, orientat al lideratge femení, que pretén impulsar les carreres professionals de dones amb potencial elevat, tot aportant les eines necessàries per visibilitzar la seva trajectòria.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram