Trias posteleccions

El grup municipal demana que s’elabori un pla de contingència davant el possible contagi a la ciutat de la “revolta” de França. Imatge d’arxiu

Trias per Barcelona ha alertat a l’alcalde, Jaume Collboni, del perill de contagi a Barcelona de la “revolta francesa”. Per aquest motiu, el Grup Municipal reclama que s’elabori un pla de contingència per estar preparats per a aquest possible escenari.

El portaveu del grup municipal, Jordi Martí Galbis, ha assegurat que “condemnen” els fets que han servit com a espurna de la “revolta” a França: la mort d’un jove a mans d’un policia. També ha afegit que “rebutgem del tot l’extensió dels episodis de violència a ciutats i pobles del país veí contra persones, membres de les forces de seguretat i béns tant públics com privats”.

Pla de contingència

Des de la formació es preocupen perquè es pugui produir un “contagi” dels disturbis i l’onada de violència que està afectant diverses ciutats franceses. És per això que, en un comunicat, han explicat que Galbis ha registrat dues preguntes a l’Ajuntament de Barcelona, on es demana la creació del pla de contingència i si es preveu que l’executiu de la capital catalana es reuneixi amb els grups municipals per compartir una estratègia de ciutat contra els possibles aldarulls.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram