Collboni

Collboni ja ha posat en marxa el seu govern. Foto: ACN

El nou alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, va signar ahir a última hora l’estructura principal del nou govern de l’Ajuntament, que almenys de moment estarà format exclusivament pels deu regidors del PSC i tindrà quatre tinents d’alcalde: Laia Bonet, Maria Eugènia Gay, Albert Batlle i Jordi Valls. Albert Dalmau serà el gerent municipal.

Segons ha informat el consistori, Bonet serà la primera tinent d’alcalde i s’encarregarà de les àrees d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures, Mobilitat, Espai Públic i Habitatge. Gay ocuparà la segona tinència i els departaments de Cicles de Vida, Drets Socials, Cultura, Esports, Educació i Coordinació Territorial. Batlle, tercer tinent d’alcalde, mantindrà les competències en Prevenció, Seguretat, Convivència i Règim Interior. Per últim, el quart tinent serà Valls, encarregat d’Economia, Hisenda i Promoció Econòmica. Lluís Rabell, per a qui Collboni havia anunciat una tinència d’alcaldia del Pla de Barris, finalment serà únicament regidor.

Els districtes

Pel que fa als regidors de districte, Batlle liderarà Ciutat Vella, l’Eixample serà per a Valls, Gràcia per a Bonet, Horta-Guinardó per a Rabell, Sarrià-Sant Gervasi per a Gay, Sants-Montjuïc per a Raquel Gil, Nou Barris per a Rosa Alarcón, Sant Andreu per a Marta Villanueva i les Corts i Sant Martí compartiran regidor: David Escudé.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram