Laia Bonet

Bonet, en una imatge d’arxiu. Foto: ACN

El PSC segueix pressionant Barcelona En Comú perquè voti la candidatura de Jaume Collboni a l’alcaldia, quan queden poc més de 24 hores per a la investidura. En declaracions a l’agència EFE, la socialista Laia Bonet ha afirmat que no s’entendria que “qui va néixer per fer front a Trias” acabi ara el seu mandat fent possible amb els seus vots que el mateix Trias “torni a l’Ajuntament com a alcalde”.

Durant la seva compareixença, Bonet ha qualificat d’ “essencial” i “determinant” la posició dels comuns i ha recordat que el 2015 i el 2019 el PSC va facilitar la investidura de Colau. “Si demà no fan possible que l’alcaldia sigui per a Jaume Collboni, el que estaran és preferint un alcalde de Junts a un alcalde socialista”, ha afegit Bonet.

Crítiques a Colau

De fet, la socialista ha anat més enllà i s’ha mostrat molt crítica amb Ada Colau. “No podem entendre aquesta falta de generositat d’Ada Colau”, ha assegurat. Per últim, també ha insistit en el discurs contrari a l’independentisme, ja que ha dit que “no s’entendria” que els comuns facilitin que “la segona ciutat d’Espanya caigui en mans d’un front independentista i del partit de Puigdemont”.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram