Sirera

Sirera ha tornar a dir avui que està disposat a fer alcalde Collboni. Foto: ACN

El cap de llista del PP a Barcelona, Daniel Sirera, s’ha tornat a mostrar disposat a investir el socialista Jaume Collboni alcalde aquest dissabte sense entrar al govern municipal i ha demanat als comuns que facin el mateix.

Segons ha explicat en roda de premsa el popular, és una proposta “sensata” que evitaria un govern independentista. Per això, ha enviat una carta a Collboni en la qual li comunica que té la tarda disponible si en vol parlar. Sirera creu que la pilota és ara a la teulada Collboni i, sobretot, de Colau, que ha de decidir “si prefereix ser fora del govern amb Collboni alcalde o Trias alcalde”.

D’altra banda, preguntat per si acceptaria l’escenari d’un govern entre PSC i BComú, però amb Colau fent un pas al costat, el popular ha dit d’entrada que tot i que “no seria el millor escenari” llavors haurien de “parlar-ne”. Tot i això, just després ha apuntat que el que ell vol és que el partit de Colau “tregui les seves mans” de totes les regidories que “generen riquesa” i ha tornat a deixar clar que el seu plantejament principal és que els comuns quedin fora de l’executiu.

De totes maneres, cal recordar que ahir mateix el número dos de Barcelona El Comú, Jordi Martí Grau, va assegurar que el seu partit no farà res on hi hagi participació del PP.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram