Trias

Xavier Trias hauria ofert Urbanisme i Cultura a ERC, segons El País. Foto: Natàlia Segura/ACN

Si aquest dimarts era Ada Colau qui amb la seva proposta de govern compartit entre comuns, PSC i ERC obria totes les seccions de política dels diaris, aquest dimecres ha estat el torn de Xavier Trias.

Segons informa El País, i després que la proposta “imaginativa” de Colau no hagi convençut els seus possibles aliats, el candidat de Trias per Barcelona a l’alcaldia hauria ofert el control d’Urbanisme i de Cultura a ERC en una aposta per governar amb Maragall, tot i que fonts de Trias per Barcelona consultades pel diari Línia no confirmen aquesta informació publicada per El País.

Vox i la investidura

Tot plegat mentre encara no se sap si el ple d’investidura del nou alcalde o alcaldessa de Barcelona es podrà fer aquest dissabte, 17 de juny, o s’haurà d’ajornar al 7 de juliol. La Junta Electoral encara no s’ha pronunciat sobre l’últim recurs presentat per Vox al recompte final de vots, i si el desestima, el partit d’extrema dreta podria continuar amb el procediment judicial i portar la seva reclamació als tribunals, al contenciós administratiu. Si això passés, i tal com preveu la llei en aquests casos, el ple d’investidura podria ajornar-se fins al 7 de juliol, 40 dies després de les eleccions.

Trias per Barcelona carrega contra Colau per la seva proposta d’alcaldia compartida

El PSC es desmarca de la proposta de Colau d’una alcaldia compartida

ERC respon a Colau i la seva proposta d’alcaldia compartida
WhatsAppEmailXFacebookTelegram