Espai Línia

Foto: Espai Línia

La Crida LGTBI, organització per l’alliberament sexual i de gènere, presentarà dijous 15 de juny a les 12h, a l’Espai Línia, la 47a edició de la manifestació de la diada de l’alliberament sexual i de gènere, que tindrà lloc el dia 1 de juliol.

En la roda de premsa, la Crida LGTBI presentarà les activitats amb motiu de la diada, que consistiran en un acte polític el dia 28 de juny i en la 47a manifestació l’1 de juliol, seguida d’una festa popular.

També es presentarà el manifest amb les reivindicacions d’enguany, que giraran entorn del context actual de LGBTIfòbia i de les necessitats materials de les persones d’aquest col·lectiu: feina digna, habitatge, educació, sanitat, renda bàsica universal, etc.

Finalment, es farà públic el llistat d’adhesions d’entitats i moviments socials, que inclou tota mena de col·lectius feministes, en defensa del dret a l’habitatge, del moviment veïnal i de l’associacionisme juvenil, entre altres.

Un espai obert a tothom

L’Espai Línia és el primer centre de comunicació de proximitat. El local, de 368 metres quadrats, està obert a tothom. A més d’exposicions de gran format, acull conferències i debats, i posa a disposició d’entitats i d’organitzacions, gratuïtament, una sala de conferències perfectament equipada.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram