Laia Bonet

Laia Bonet del PSC ha estat l’encarregada de valorar l’alcaldia compartida de Colau. Foto: Blanca Blay/ACN

Després que ERC hagi donat la seva opinió sobre l’alcaldia compartida proposta pels comuns aquest matí, el torn ha estat per al PSC. La socialista Laia Bonet ha dit que l’alcaldia compartida no seria entesa pels votants progressistes i no contribuiria a “l’estabilitat ni al rigor que l’Ajuntament de Barcelona mereix”.

“Barcelona necessita un alcalde fort per fer front als grans reptes que la ciutat té al davant i que lideri un projecte amb rigor i estabilitat que ens permeti avançar”, ha apuntat Bonet per afegir que els socialistes presentaran la seva candidatura a l’alcaldia i treballaran per “sumar una gran majoria per a la investidura que superi la política de blocs”.

La socialista ha assenyalat que la seva formació és “l’única força que pot aspirar a aglutinar una àmplia majoria” en aquest sentit, que “garanteixi polítiques progressistes i eviti un front independentista que retorni als anys del procés”.

Així mateix, Bonet ha afirmat que el PSC aposta “des del primer moment per formar una majoria progressista”. La socialista ha argumentat, però, que des d’ERC han descartat aquesta proposta i que s’han mostrat partidaris de fer “un front independentista liderat per Trias”.

ERC respon a Colau i la seva proposta d’alcaldia compartida

Trias per Barcelona carrega contra Colau per la seva proposta d'alcaldia compartida
WhatsAppEmailXFacebookTelegram