El president d’Agbar, durant una reunió molt recent al Cercle d’Economia. Foto: Maria Asmarat/ACN

Ángel Simón, president d’Agbar, va protagonitzar ahir una conferència als Foros de Vanguardia centrada en la sequera. Simón va reclamar que els governs situïn l’aigua en “l’eix central de la política” i que activin 105 milions d’euros a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que han de permetre “garantir el subministrament als ciutadans”.

El president també va fer referència a la tasca social que està desenvolupant Aigües de Barcelona a l’àrea metropolitana. Actualment, hi ha prop de 40.000 famílies que no paguen l’aigua per dificultats econòmiques, segons va explicar als assistents, però totes mantenen el subministrament, perquè “mai tallarem l’aigua a qui no la pugui pagar”, va insistir.

Sobre els resultats de les eleccions a Barcelona, Simón, tot i que sense citar Colau, va parlar d’un “llegat difícil” i va assegurar que el sector públic no havia efectuat “el paper que li corresponia”. També va assenyalar que la nova presidència de l’AMB “es trobarà sobre la taula 50 plets que comportaran uns 150 milions d’euros”.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram