Recompte

Sala on es farà el recompte de les eleccions municipals. Foto: Eli Don/ACN

El recompte de vots de les eleccions municipals a la ciutat de Barcelona del passat 28 de maig ha començat aquest divendres a la Junta Electoral de Zona, ubicada a la Ciutat de la Justícia de l’Hospitalet de Llobregat.

A les 10 del matí han entrat els apoderats dels partits i s’han assegut a les taules on desenes de persones s’encarregaran de verificar que no s’hagin fet malament els comptes i comprovar que els vots nuls ho siguin realment. Tindran tres dies per fer-ho, o sigui, fins al pròxim dilluns, ja que segons estableix la llei aquest procés s’ha de fer cinc dies després dels comicis, i amb una limitació de tres de durada.

Abans de l’inici del recompte, un nombrós grup de persones estaven fent cua a l’entrada de la sala, majoritàriament apoderats de la formació socialista i dels comuns. I és que actualment resta sobre la taula la incògnita de si el resultat final podria modificar l’ordre dels guanyadors, ja que un total de 141 vots separen el PSC de Barcelona en Comú en segona i tercera posició, respectivament.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram