Ajuntament Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona va fer pública ahir la resolució d’atorgament i denegació provisionals de la convocatòria d’aquest any. Foto: Aj. de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona té una àmplia oferta de subvencions que van des de les accions socials fins al comerç, passant per les polítiques de joventut. Però el bloc més important, que representa vora el 80% del total de subvencions, és el destinat a les activitats de districte i de ciutat per part d’entitats.

En la convocatòria d’aquest any 2023, per exemple, s’hi destinen més de 21 milions d’euros, que es poden ampliar lleugerament.

En l’àmbit de ciutat, i per temàtiques, la cultura i els esports s’emporten bona part de la partida, seguits del comerç de proximitat i la promoció econòmica.

Per altra banda, en l’àmbit de districte, Sant Martí i Sants-Montjuïc són els que reben més diners, mentre que les Corts i Gràcia són els que menys.

L’Ajuntament va fer pública ahir la resolució d’atorgament i denegació provisionals de la convocatòria d’aquest any, que es pot consultar clicant aquí, on s’especifica qui ha estat mereixedor de la subvenció i qui no, així com els motius que ho justifiquen.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram