El hall de la nova sala de lectura i de reunions de l’Espai Línia. Foto: Espai Línia

El primer centre de comunicació de proximitat, l’Espai Línia, ubicat al carrer Girona 52 de Barcelona, continua ampliant els seus serveis multidisciplinaris. Ara acaba d’inaugurar una sala de lectura i de reunions que evoca l’ideal dels antics cafès romàntics. L’objectiu és crear un espai de trobada obert a tothom (especialment entre els estudiants de Periodisme) i fomentar la lectura de premsa de proximitat, tant en paper com en format digital. La sala disposarà de terminals iPad d’accés lliure, així com d’altres dispositius electrònics per a la lectura.

Un espai obert a tothom per fomentar la lectura de premsa de proximitat. Foto: Espai Línia

La proposta s’emmarca en la voluntat de l’Espai Línia d’esdevenir un centre de comunicació de proximitat de referència. El centre de comunicació acull actualment l’exposició Premsa de proximitat metropolitana. Un recorregut per la història, la primera mostra de premsa metropolitana de Barcelona. L’exposició repassa la història i la rellevància d’aquest fenomen a través de 90 capçaleres històriques dels barris de Barcelona i de l’àrea metropolitana.

L’Espai Línia és el primer centre de comunicació de proximitat. Foto: Espai Línia

L’Espai Línia també ofereix la seva sala d’actes gratuïtament a entitats, col·lectius i altres mitjans de comunicació perquè puguin organitzar-hi debats, xerrades o reunions. Un espai diàfan de prop de 400 metres quadrats equipat amb un escenari, equips d’àudio i vídeo professionals i possibilitat d’emissió en streaming.

L’espai evoca l’ideal dels antics cafès romàntics. Foto: Espai Línia

WhatsAppEmailXFacebookTelegram