Ester Capella

Ester Capella, ahir a l’Espai Línia. Foto: Francisco J. Rodríguez

“Les eleccions municipals es mouen per motivacions i ritmes diferents. Per tant, no crec que els seus resultats serveixin com a aval o no del Govern de Pere Aragonès”. Així s’ha expressat Ester Capella, actual delegada del Govern de la Generalitat a Madrid, sobre les eleccions del pròxim 28 de maig en una entrevista a Exterior.

Semblava que Capella podia ser la número dos d’Ernest Maragall, però finalment ho torna a ser Elisenda Alamany i ella ocupa la tercera posició de la llista d’ERC per Barcelona. “El número en una llista no és rellevant. En canvi, sí que és important formar part d’un equip, d’allò que vens a fer i del que estàs disposada a aportar”, ha dit sobre aquest fet en la mateixa entrevista.

Acceptant aquest rol, Capella assegura que té “la voluntat de treballar per fer de Barcelona la capital de la futura República Catalana” i que ara cal “il·lusionar de nou la ciutadania”. “Hem de tornar a emocionar-la”, afegeix.

“El número en una llista no és rellevant”

Capella admet que Xavier Trias “pot aglutinar el vot del descontentament”, però llança aquest missatge, sense citar-lo, a Junts: “Nosaltres no ens amaguem ni de qui som ni de què volem fer. Altres, en canvi, han de fer coses diferents per poder-se ubicar en la línia de sortida de la cursa cap a l’alcaldia de Barcelona”.

Finalment, en clau metropolitana, Capella apunta que, “per a Esquerra, l’àrea metropolitana és una prioritat” i que l’objectiu és “millorar els resultats obtinguts el 2019”.

Ester Capella: “El Madrid polític continua instal·lat en una calma tensa respecte a Catalunya”
WhatsAppEmailXFacebookTelegram