Rosalía i Rauw Alejandro

Captura del videoclip ‘Vampiros’ de Rosalía i Rauw Alejandro. Foto: YouTube

Fa tres setmanes Rosalía i Raw Alejandro estrenaven ‘RR’ tot un seguit de tres cançons per celebrar el seu amor. El primer videoclip que van publicar va ser el de la cançó Beso. Aquest es va fer viral perquè en ell apareix Rosalía amb un anell. D’aquesta manera es feia públic el seu compromís.

Aquest dijous la parella publicava el seu segon videoclip, el de la cançó Vampiros, que ha estat gravat a Barcelona.

El bar Marsella i la xurreria de Marina

L’inici del videoclip ens situa a Ciutat Vella on els dos cantants apareixen passejant pels carrers amb dents de vampirs. Tot seguit apareix la primera ubicació protagonista: el bar Marsella.

Rosalía i Rauw Alejandro aixequen la persiana del bar per entrar a prendre un seguit de copes. El bar Marsella és un dels més antics de Barcelona.

La següent parada és la coneguda xurreria de la Marina, que va obrir l’any 1958 a tocar del pont de la Marina, i és on els joves van després de sortir de festa. És aquí on la cantant catalana i el cantant porto-riqueny apareixen menjant xurros tot just abans de tornar a l’escenari que es converteix en la seva casa. La casa de la parella, al videoclip, és l’Espai Corberó d’esplugues de Llobregat que es caracteritza pels seus arcs.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram