Camp Nou

L’Spotify Camp Nou ple durant la Final Four de la Kings League. Foto: @KingsLeague

Aquest diumenge es va viure un autèntic show a l’Spotify Camp Nou, que va fer ple amb 92.522 assistents que no es volien perdre la final de la Kings League. Tan sols fa tres mesos que arrencava el projecte de Gerard Piqué i Ibai Llanos, a través de Twitch, i que ahir va disputar exitosament la Final Four de la lliga de futbol 7.

Arribada en helicòpter

  1. Els espectadors sabien que els esperava un bon espectacle que no es va fer d’esperar. La tarda va començar amb l’arribada en helicòpter a l’estadi dels presidents dels quatre equips seleccionats, acompanyats per Piqué. Una arribada que, a banda de ser una sorpresa pels assistents al camp, va causar polèmica a Twitter per qüestions mediambientals.

Neymar, nou president de la Kings League

El guanyador va ser l’equip liderat pel periodista i tiktoker Adri Contrera, El Barrio, que va guanyar 3 a 0 contra Aniquiladores. I, a més, la prèvia de la copa va començar amb una inesperada notícia. Piqué i Neymar Jr. van anunciar amb un curtmetratge, a través de xarxes, que el brasiler serà president d’un equip de la Kings League del Brasil.

Al crit de Messi

Neymar i Piqué no van ser els únics exblaugranes que van aparèixer durant la Kings League i és que els aficionats presents a l’Spotify Camp Nou van cantar el nom de Messi en diverses ocasions.

A més, la vetllada va comptar amb les actuacions de Lali Espósito i Tiago i amb focs artificials per animar encara més el show que es va viure a l’estadi.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram