Balmón i Isabel Rodríguez

Antonio Balmón s’ha reunit amb la ministra Isabel Rodríguez per parlar de digitalització. Foto: AMB

La ministra de Política Territorial i portaveu del Govern espanyol Isabel Rodríguez s’ha reunit aquest dimecres amb el vicepresident executiu de l’Àrea Metropolitana de Barcelona Antonio Balmón, en una reunió de treball en la qual també ha participat la delegada del Govern a Catalunya i futura número dos de la llista del PSC a les eleccions de Barcelona, Maria Eugènia Gay.

Així, de la reunió es desprèn que el Ministeri aportarà una subvenció d’un milió d’euros per intensificar la digitalització de l’administració metropolitana que se suma als 17,3 milions que, segons l’AMB, es destinaran a la transformació digital del territori. En paraules de l’organisme, aquesta partida ha de servir per “avançar cap a una administració 100% electrònica, modernitzar la infraestructura i la ciberseguretat, i desplegar i consolidar el teletreball”.

D’altra banda, després de la reunió, l’AMB també ha volgut treure pit de les paraules que la ministra ha dirigit a l’organisme. Rodríguez ha lloat el conjunt d’eines i instruments digitals de l’AMB i ha anunciat la propera signatura d’un conveni bilateral entre les dues administracions per fer efectiva la subvenció, “que podria ser ampliable”.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram