Maria Eugènia Gay

Gay serà la número dos de Jaume Collboni. Foto: ACN

El PSC de Jaume Collboni ha confirmat aquest migdia que la número dos de la llista de cara a les eleccions municipals de Barcelona serà Maria Eugènia Gay, la delegada del govern espanyol. Gay, jurista de professió, va fer el salt a la política l’any passat de la mà del líder del PSC, Salvador Illa.

La notícia, avançada pel diari El Periódico, suposa el segon fitxatge d’un independent per a la llista, després que fa poques setmanes el PSC anunciés la incorporació de l’exlíder dels comuns al Parlament, Lluís Rabell.

Gay, filla d’Eugeni Gay, exvicepresident del Tribunal Constitucional, va substituir a principis de l’any passat a la delegació del govern espanyol  Teresa Cunillera. Si el PSC guanyés les eleccions, Gay ocuparà el càrrec de tinenta d’alcaldia de Presidència, Bon Govern i Relacions Internacionals.

El tercer lloc, per a Laia Bonet

Segons El Periódico, el tercer lloc de la llista del PSC l’ocuparà Laia Bonet, regidora a l’Ajuntament que amb la renúncia de Collboni de fa poques setmanes va assumir les seves funcions.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram