Xavi Hernández

Xavi Hernández va visitar les instal·lacions del Camp Nou amb la família. Foto: FC Barcelona

Que l’exjugador i actual entrenador del FC Barcelona és un apassionat del futbol i del seu club és quelcom que tothom sap. Ara bé, Xavi Hernández ha volgut compartir aquesta passió amb la seva família i la millor manera de fer-ho ha estat visitant el Camp Nou.

Durant la visita per les instal·lacions, no ha pogut faltar la parada de rigor a la sala de premsa blaugrana. Ha estat en aquesta sala on Xavi i el seu fill Dan, de 4 anys, han interpretat el moment d’una roda de premsa on Dan feia de tècnic i Xavi de periodista.

“Tots els jugadors són importants”

Núria Cunillera, mare d’en Dan i dona de Xavi, ha estat l’encarregada de gravar i compartir a través de les històries d’Instagram aquest tendre moment entre pare i fill.

La ‘roda de premsa’ ha començat amb tot un seguit d’afirmacions d’en Dan a les preguntes que feia Xavi. Davant un moment de silenci per part del petit, Xavi li diu: “Digues que han de jugar tots, que tots els jugadors són importants. Per finalitzar la imaginada roda de premsa el tècnic blaugrana ha demanat al seu fill que cridés “Barça!”.

10 coses que no sabies de Xavi Hernández
WhatsAppEmailXFacebookTelegram