Ambulància SEM

El treballador ha perdut la vida a l’Hospital de Bellvitge. Foto: Arxiu

Un treballador ha mort aquest dilluns per un accident durant el muntatge del Mobile World Congress (MWC), segons ha informat l’organitzadora de la fira de connectivitat – GSMA– a través d’un comunicat. L’accident s’ha produït aquest dilluns al matí al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, a l’Hospitalet de Llobregat, durant la descàrrega de material pesant d’un camió per “causes que s’estan investigant”, segons ha detallat la Fira.

L’empleat, que treballava per una empresa especialitzada en càrrega i descàrrega, ha estat traslladat en estat crític a l’Hospital de Bellvitge, on ha mort hores després. Segons Fira, el protocol d’emergència s’ha activat “immediatament” i “ha funcionat correctament”.

Condol a la família

L’organització del congrés de tecnologia mòbil i de connectivitat ha expressat la seva tristesa per la notícia i ha traslladat el condol a la família de l’accidentat. “Barcelona és sinònim de MWC i, el que és més important, els barcelonins, formen part de l’esdeveniment”, ha lamentat l’entitat, que dirigeix John Hoffman.”Fira de Barcelona i la GSMA lamenten profundament els fets i traslladen els seus condols a la família”, ha afegit Fira.

El congrés obrirà portes d’aquí a una setmana en una edició que preveu reunir 80.000 congressistes.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram