Anna Grau

Grau ja és oficialment la candidata de Cs a l’alcaldia de Barcelona. Foto: ACN

La nova líder de Ciutadans a Barcelona, Anna Grau, ha fet avui la seva primera compareixença després d’haver-se imposat a Koldo Blanco en les primàries del partit. I, com era de preveure, un dels blancs de les seves primeres crítiques, ja com a candidata, ha estat l’alcaldessa Ada Colau. “Ha anat en contra del creixement de Barcelona, no ha deixat respirar als comerciants i ha donat barra lliure als okupes”, ha dit Grau, que tot seguit ha afegit que “la ciutat és massa petita per Colau i jo alhora”.

Durant la seva compareixença, Grau ha afirmat que el seu objectiu és “revertir la decadència i donar pas a un futur millor”. La candidata de Cs també ha parlat de dos dels candidats. De Trias ha dit que “quan governa no té diners per a res i ara diu que cobrirà la ronda de Dalt”, mentre que de Collboni ha criticat que “està dins o fora del govern segons li convé”.

“Recuperem la gran Barcelona, la Barcelona que ens mereixem” ha sentenciat Grau, de la qual el líder de Cs, Carlos Carrizosa, ha dit que “és el futur de Barcelona”.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram