Imatge de les noves pantalles. Foto: Miguel Ángel Cuartero/TMB

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha adquirit 1.670 pantalles ultra panoràmiques de 29 polsades, que oferiran als usuaris informació més clara i útil, actualitzada en temps real, i incorporant altres aspectes com l’accessibilitat, la intermodalitat i les prestacions multicanal.

Actualment, les noves pantalles ja estan funcionant en 10 autobusos i al llarg dels mesos vinents es continuarà la instal·lació a la resta de la xarxa, mentre es van incorporant nous continguts més dinàmics, fins a tenir tota la flota amb les noves pantalles i tots els nous continguts el 2024. La presidenta de TMB, Laia Bonet, ha afirmat que amb aquest nou sistema d’informació “es millora l’experiència client, amb una major qualitat del servei pel que fa a informació i accessibilitat”.

A banda del canvi de tecnologia led a la digital, la principal novetat és que el programa de millora de la informació de servei a l’usuari permet ampliar la informació en temps real: visió del termòmetre de la línia, temps de pas a les àrees d’intercanvi i millores en accessibilitat. També permet consultar dades sobre l’estat dels ascensors de metro informació de l’estat de les rampes dels autobusos i integració dels sistemes operacionals amb els sistemes d’informació a l’usuari.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram