Jaume Collboni

Jaume Collboni i David Escudé s’han reunit amb el director de la competició. Foto: Jaume Collboni

L’Ajuntament de Barcelona ha traslladat al Tour de França la seva voluntat d’acollir la sortida de la prova. El primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, s’ha reunit aquest dimecres amb el director de la competició, Christian Prudhomme, juntament amb el regidor d’Esports, David Escudé.

“Barcelona està preparada per acollir la gran competició del ciclisme: el tour”, ha apuntat Collboni a través de Twitter, on ha informat que s’ha trobat amb Prudhomme “per fer possible la celebració de la carrera a Barcelona”. “Seguim treballant per celebrar els millors esdeveniments esportius del món”, ha conclòs.

Aposta pel ciclisme

Ahir la capital catalana també va ser escenari d’una altra notícia relacionada amb el ciclisme. El Palau de la Música Catalana va ser l’emplaçament escollit per presentar el recorregut de La Vuelta 23.

La 78a edició d’aquesta competició començarà el dissabte 26 d’agost a Barcelona i acabarà el 17 de setembre a Madrid. Dues de les 21 etapes, les primeres, se celebraran a la ciutat catalana, que serà, 61 anys després i per segona vegada a la seva història, seu de l’esdeveniment esportiu.

“La ciutat serà l’escenari d’una contrarellotge per equips amb un traçat molt urbà en la primera etapa”, van explicar des del consistori. “La segona jornada partirà de Mataró i acabarà de nou a Barcelona, a les portes de l’Estadi Olímpic Lluís Companys”, van afegir.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram