Reis Barcelona 2021

Imatge d’arxiu dels Reis d’Orient a Barcelona l’any 2021

La Cavalcada també tornarà en tota la seva esplendor després de dos anys de restriccions i enguany estrenarà sis carrosses. N’hi haurà una de nova per a cada rei, totes de doble alçada. I tres més, cadascuna de 20 metres de llargada, destinades a l’Estel, les Joguines i les Instruccions per Somiar.

Aquestes carrosses, plenes de ginys i originalitat, recorreran els carrers de la ciutat, equipades amb tecnologies d’última generació.

Nou recorregut

Els Reis d’Orient arribaran a Barcelona el dia 5 de gener a les quatre de la tarda a bord del Pailebot Santa Eulàlia, que els aproparà fins al Portal de la Pau. Com ja es va explicar, a causa de les obres a la Via Laietana, el recorregut serà diferent i no passarà com és habitual pel centre de Barcelona.

L’itinerari recorrerà el passeig de Colom, seguirà per l’avinguda del Paral·lel i pujarà per la ronda de Sant Pau i carrer d’Urgell, girarà pel carrer de Sepúlveda fins a arribar a l’avinguda Reina Maria Cristina i finalitzarà a la Font Màgica de Montjuïc. També tornaran els caramels, amb set tones, i en total hi haurà un miler de participants.

Enguany l’arribada dels Reis comptarà amb més de 1.000 participants i la implicació de més d’una vintena d’entitats i dotze companyies professionals. Com en els anys anteriors, la Cavalcada serà especialment inclusiva, amb la participació d’entitats amb persones amb diversitat funcional i la introducció de llengua de signes dins de les coreografies de l’espectacle.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram