Espectacle de Cap d'Any a la Font Màgica

Espectacle de Cap d’Any a la Font Màgica de Montjuïc el 31 de desembre del 2019. Foto: ACN

Després de dos anys condicionats per la pandèmia, la ciutat tornarà a acomiadar l’any amb una gran festa a l’Avinguda Maria Cristina organitzada per l’Ajuntament. El disseny, la producció i la realització de la festa de Cap d’Any s’ha encarregat a la companyia francesa Groupe F.

El muntatge, dirigit per Christophe Berthonneau, és una creació original que vol celebrar l’agermanament entre els pobles, fent una crida a l’harmonia, l’entesa, i a teixir complicitats a partir de tot allò que ens uneix.

Màscares dibuixades pel vol de drons

La proposta s’estructura en dues parts de 12 minuts cadascuna. D’aquesta forma, els 12 minuts previs a la mitjanit seran una evocació d’aquestes cultures originàries a través de la celebració del seu art primigeni. Cada minut estarà dedicat a una cultura diferent, simbolitzada a través de màscares que apareixeran a l’aire dibuixades pel vol de 200 drons. Una banda sonora creada expressament per Scott Gibbons acompanyarà aquesta posada en escena. Els 12 minuts posteriors a la mitjanit estaran dedicats als focs artificials que ompliran el cel de la capital catalana de llum amb la voluntat de representar la comunicació de l’home amb el cosmos.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram