enllumenat nadal

Enllumenat de Nadal de Barcelona. Foto: Maxime Van Cleven/ACN

Les fires de Nadal omplen de festivitat i de gents els carrers de la capital catalana i, és que, anar a donar-hi un cop d’ull sempre és una bona idea. Els mercats nadalencs estan plens de totes aquelles coses que pots necessitar per acabar de decorar la teva llar per a les festes així com de dolços, entre d’altres.

A continuació et deixem amb el llistat de Fires de Nadal que es fan enguany a Barcelona. Tingues en compte que la Fira de Santa Llúcia i la Fira de Nadal de la sagrada Família estan només durant el mes de desembre.

Fira de Santa Llúcia

Sens dubte és una de les més populars i conegudes de la ciutat. No només és la fira de Nadal més antiga de Catalunya sinó que, a més, està plena de parades amb productes nadalencs tradicionals.

Les 190 parades de la Fira de Santa Llúcia t’esperem fins al 23 de desembre, de 10.00 a 21.00 hores, a l’avinguda de la Catedral.

Fira de Nadal de la Sagrada Família

Les parades del mercat de Nadal omplen la plaça de la Sagrada Família i ho fan amb productes tradicionals com els torrons però també amb decoració típica per a les festes,

La Fira de Nadal de La Sagrada Família estarà a la plaça fins al 23 de desembre i ho fa amb dos horaris:

  • Laborables: de 10.00 a 21.00 hores
  • Festius i vigílies: de 10.00 a 22.00 hores

Nadal al Poble Espanyol

Aquest any el Poble Espanyol està ple d’espectacles màgics sota el lema el Nadal dels desitjos. Així doncs, no només podràs gaudir de Nadal al Poble sinó que també trobaràs la Casa del Pare Noel (fins al 24 de desembre), la Casa dels Reis Mags i l’Espectacle Winter, entre altres.

D’aquesta manera, els més petits podran entregar personalment les seves cartes al Pare Noel i als Reis Mags d’Orient.

Els horaris són de 10.00 a 19.00 hores els dies 17 i 18 de desembre; del 22 al 29 de desembre (25 no inclòs) i del 3 al 8 de gener.

Nadal al Port

L’enllumenat és la gran protagonista de Nadal al Port acompanyada del pessebre flotant. L’accés, en aquest cas, és gratuït i s’hi pot accedir fins al 6 de gener, d’11.00 a 22.30 hores, al Moll de la Fusta.

Fira de Reis a la Gran Via

Aquesta fira es caracteritza per la gran varietat de joguines, dolços i objectes de regal que hi pots trobar. La Fira de Reis situada a la Gran Via, entre Calàbria i Muntaner es pot visitar fins al 6 de gener.

  • De dilluns a divendres: de 10.00 a 22.00 hores
  • Dissabte i diumenge: de 10.00 a 00.00 hores
  • 5 de gener: de 10.00 a 03.00 hores

Fira de Reis de Sant Antoni

L’Associació de comerciants Som Sant Antoni recupera la Fira de Reis i ho fa amb una cinquantena de parades amb joguines i artesania. Aquesta fira es pot visitar del 2 al 5 de gener d’11.00 a 21.00 hores a l’avinguda de Mistral.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram