part Eixample

Guàrdia Urbana i serveis mèdics assistint la mare i la seva filla. Foto: @GUBBarcelona

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha compartit, a través del seu compte de Twitter, una bona notícia. De fet, podríem parlar fins i tot d’una escena treta d’una pel·lícula i és que dos agents van ajudar una dona a donar a llum en ple carrer.

Els fets van tenir lloc el passat dimecres, 23 de novembre, al carrer Roger de Flor quan, al voltant de les 19:00 h, la Xiean, una dona de 36 anys, es va posar de part en ple carrer. La dona i la seva parella van veure una patrulla de la Unitat Territorial de la Guàrdia Urbana de l’Eixample i els hi van demanar ajuda.

La Xinru va néixer en ple carrer

Els dos agents van assistir-los mentre esperaven l’arribada de l’ambulància i els serveis mèdics, però la Xiean es va posar de part. Els dos agents, als quals se’ls va unir una altra patrulla, van assistir a la mare i al nadó durant el part, el qual va ser molt ràpid.

La nena va néixer en perfecte estat de salut i els agents van tapar a la mare i a la filla mentre esperaven l’arribada de l’ambulància que, posteriorment, les va traslladar a l’hospital.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram