Agbar premi

El moment de l’entrega del premi. Foto: Agbar

Aigües de Barcelona ha sigut l’empresa millor valorada de l’any pel seu servei d’atenció al client, en la categoria d’empreses subministradores d’aigua. El jurat del certamen dels líders de servei, promogut per Sotto Tempo, ha distingit la companyia del grup Agbar, que durant un any podrà mostrar en les seves comunicacions el distintiu Elegit Servei d’Atenció al Client de l’Any.

Aquests premis avaluen la qualitat del servei al client de les empreses participants mitjançant els 5 canals a distància principals: el telèfon, el correu electrònic o formulari web, la pàgina web, les xarxes socials i el xat virtual o Whatsapp. La metodologia emprada per Sotto Tempo combina de manera rigorosa i transparent la tècnica del client misteriós i les enquestes de satisfacció.

Durant l’entrega dels guardons, María Monzó, directora de clients d’Agbar, ha revelat el factor clau per aconseguir una bona atenció al client: “La resposta ràpida i eficient per qualsevol canal, per a la majoria de gestions i tenint present que, davant de situacions de vulnerabilitat, la proximitat és el nostre valor principal. Per això, apostem per assegurar la millor atenció tant pels nostres canals a distància com a les oficines d’atenció presencials”.

En aquesta línia, la companyia ha impulsat el Programa Amb Tu, que vol facilitar les gestions a tots els clients, posant èmfasi en les persones en situació de vulnerabilitat i trencant barreres digitals, de comprensió, d’accessibilitat o econòmiques.

Amb l’objectiu de proporcionar als ciutadans una atenció inclusiva, Aigües de Barcelona ha implantat en el darrer any l’atenció en urdú, anglès, àrab i xinès mandarí en els principals canals d’atenció —telèfon i oficines—, i ha posat en marxa un servei de videointerpretació en llengua de signes catalana (LSC). La disponibilitat de la factura en braille per a persones amb discapacitat visual és una altra de les mesures per impulsar una atenció més inclusiva i plural.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram