Túnel metro

Les obres a la línia groga es realitzaran l’estiu del pròxim any. Foto: TMB

La Línia 4 de Metro de Barcelona viurà, en uns mesos, interrupcions en el seu servei. Encara queda temps perquè això succeeix, de totes maneres, tal com ha pogut saber el diari Línia i ha confirmat TMB, la renovació de les vies per la fi de la seva via útil, comportaran afectacions per als usuaris de la línia groga, entre les parades de la Barceloneta i Verdaguer.

“En aquest tipus d’accions és impossible evitar totalment l’afectació”, confirmen des de TMB. “Sí que sempre es dissenyen pensant a minimitzar l’afectació i en oferir el màxim d’informació i servei perquè tots els usuaris trobin les millors alternatives possibles per als seus desplaçaments”, afegeixen.

Així mateix, segons els documents de les obres, els talls del servei es produiran en dues fases. En la primera, el mes de juliol vinent, hi haurà talls entre Bogatell i Verdaguer. En la segona, que es realitzarà el mes d’agost, els talls aniran de la Barceloneta a Verdaguer.

En total, l’obra tindrà un cost de quasi 17 milions d’euros i, actualment, el projecte es troba en fase de concurs públic.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram