metro

Imatge d’arxiu d’usuaris utilitzant el metro. Foto: Maria Asmarat/ACN

El transport públic romandrà obert tota la nit durant les festes de la Mercè del divendres 23 al dilluns 26 de setembre. Els transports de TMB, FGC i també el de TRAM romandran operatius de forma ininterrompuda durant les nits i la freqüència d’algunes línies específiques millorarà. Rodalies mantindrà el mateix servei dels dies festius i els serveis Regionals el dels dies feiners. D’altra banda, el Nitbus augmentarà el seu nombre de vehicles per evitar aglomeracions en alguns punts i franges horàries de la nit. També reforçaran la neteja, el manteniment i la seguretat a les estacions més freqüentades.

Es preveu reforçar el personal en trens i estacions

Les línies de TMB, FGC i TRAM començaran a funcionar el divendres 23 de setembre a les 5 de la matinada i es mantindran en funcionament tot el cap de setmana fins a les 12 de la nit del dilluns 26. Transports Metropolitans de Barcelona preveu millorar les freqüències en algunes franges horàries.

D’altra banda, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya reforçarà el servei a les línies L6, L7, L8 i L12 amb un tren cada 20 minuts. La nit del dilluns 26 de setembre, coincidint amb la celebració del Piromusical de la Mercè, la línia L8 tindrà dues circulacions més des de Plaça Espanya a les 22.55 hores i a les 23.07 hores.

Les línies T2, T3, T4, i T5 del TRAM, també operatives ininterrompudament, augmentaran els seus serveis en casos específics. Entre les dues i les cinc de la matinada, la freqüència de pas de la línia T4 serà de 20 minuts, i la de la línia T5, de 30 minuts al Trambesòs. Al Trambaix, la freqüència serà de 15 minuts al tronc comú. Les línies T1 i T6 mantindran l’horari habitual.

Els operadors preveuen reforçar el personal en trens i estacions per atendre l’afluència d’usuaris, especialment a zones de platja i al centre de la ciutat. L’ús de la mascareta continuarà sent obligatori.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram