Els quatre radars de tram comencen a sancionar a partir d’aquest divendres. Foto: Ajuntament de Barcelona

Fa dos mesos que l’Ajuntament de Barcelona va instal·lar quatre nous radars de tram per poder continuar treballant en l’aplicació de mesures que permetin reduir la velocitat a la ciutat. Durant aquest temps, els radars han estat enviant avisos als conductors per recordar-los que és obligatori complir amb el límit de velocitat marcat.

Després de dos mesos, el consistori ha anunciat que els quatre radars comencen a multar aquest divendres. Així doncs, a partir del 2 de setembre els dispositius afectats deixaran d’enviar avisos informatius sobre l’obligatorietat de complir amb els límits de velocitat perquè els conductors rebran directament una sanció.

On estan instal·lats els nous radars de tram?

  • Túnel de la Rovira: cobreix el tram comprès entre la plaça Cerdà i l’avinguda Diagonal, en ambdós sentits. La velocitat màxima permesa és de 60 km/h.
  • Túnel de Badal: cobreix el tram comprès entre la plaça de Cerdà i l’avinguda Diagonal, en ambdós sentits. La velocitat màxima permesa és de 60 km/h.
  • Ronda del Litoral: cobreix el tram de l’àmbit dels tres túnels de Colom, el Moll de la Fusta i el pla de Palau, en ambdós sentits. La velocitat màxima permesa és de 60 km/h.
  • Túnel de les Glòries: cobreix tot el túnel, en ambdós sentits. La velocitat màxima permesa és de 50 km/h.
WhatsAppEmailXFacebookTelegram