Ignasi Senabre

Ignasi Senabre. Foto: Xavi de la Ossa/CE Europa

“Treballar amb un psicòleg o una psicòloga no et treu els nervis. T’ensenya a mantenir-te centrat en la tasca, malgrat els nervis”, defensa el psicòleg esportiu Pep Marí. A Ignasi Senabre (Barcelona, 1989), nou entrenador del primer equip del CE Europa i fins ara al juvenil A, li va agradar la reflexió i la va retuitar. “És important gestionar les emocions i també les dinàmiques negatives i positives. Si qui dirigeix el grup es posa nerviós, el vestidor ho olora”, enraonava en una entrevista del club.

“És important gestionar les emocions i les dinàmiques negatives i positives”, reflexiona

“Sempre intento adaptar-me al context i als jugadors. Si al juvenil crèiem que el millor era proposar un joc més directe i ser molt pràctics, al primer equip haurem de ser dominants, protagonistes amb la pilota i molt ofensius”, avança al web del conjunt arlequinat Senabre, a qui l’oportunitat li ha arribat gràcies a un notable paper al juvenil A. El barceloní substitueix Gerard Albadalejo, que va arribar al tram final de la temporada i no va poder evitar que l’entitat perdés la seva plaça a Segona Divisió RFEF, malgrat assolir uns bons números: 21 dels 45 punts possibles.

Senabre està “molt il·lusionat i agraït” per la confiança de l’entitat, que ha apostat per “un nano jove de la casa”. Ja té experiència a Tercera Divisió RFEF perquè el curs 2016-2017 va entrenar el CE Sabadell B quan era la quarta categoria estatal i no la cinquena, com ara, després de la reestructuració per la pandèmia. També va ascendir al juvenil A del conjunt sabadellenc a Divisió d’Honor i va entrenar el filial, i ha dirigit el sènior de la UDA Gramanet a Primera Catalana. El barceloní va jugar i va entrenar al futbol base de la UE Sant Andreu.

Senabre defensa que l’equip ha de perseguir l’objectiu, l’ascens, “amb determinació”

“El club marca els objectius i el CE Europa ha d’aspirar al màxim, a l’ascens, i l’hem de perseguir amb determinació. La idea és apostar també pels jugadors de la base, a qui conec molt bé. A vegades ens centrem a buscar talent de fora i no valorem prou el que tenim a casa”, enraona Senabre, que, de nou, torna a parlar de psicologia. “Tenim un projecte molt engrescador on els jugadors i l’afició es poden tornar a il·lusionar i gaudir del joc, que al final és la base de tot”, tanca, orgullós. Molt satisfet per la renovació del capità, Àlex Cano, que complirà la seva 14a temporada al club. Un CE Europa que ha anunciat que les pròximes tres temporades vestirà Adidas. La nova samarreta estarà disponible a finals de juny o principis de juliol.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram