Collboni i Monràs

Collboni i Monràs, durant la presentació de l’acord. Foto: Sergio Ramos

Les associacions Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona i Àmbit B30 han signat un conveni per crear un marc general de col·laboració entre totes dues entitats.

L’acord l’han rubricat Jaume Collboni, president del Consell General del Pacte Industrial i primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona, i Josep Monràs, president de l’Àmbit B30 i alcalde de Mollet del Vallès. La presentació del pacte va tenir lloc ahir al Paranimf del recinte de l’Escola Industrial de la Diputació de Barcelona.

Des del punt de vista de Collboni, aquest pas endavant permetrà “una aliança estratègica en termes de cooperació institucional i col·laboració publicoprivada, que va en la línia d’enfortir la competitivitat, la sostenibilitat i l’equitat de la regió metropolitana de Barcelona”. Tot plegat, a través de “l’impuls a la reindustrialització i la innovació, l’atracció d’inversions i el creixement econòmic”.

Per la seva banda, Monràs assegura que aquest nou espai de col·laboració entre les dues entitats “és un exemple de la importància de la concertació territorial i de la suma d’esforços per assolir objectius compartits”. En aquest mateix sentit, Monràs destaca que “necessitem teixir complicitats entre agents econòmics, administracions públiques i centres de coneixement i d’innovació per competir en un món global; generant així noves oportunitats per a la ciutadania i pel sector empresarial”.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram