Mirador Torre Glòries

El nou Mirador torre Glòries obrirà portes el pròxim 20 de maig i ja hi ha entrades a la venda. Foto: Mirador torre Glòries

Barcelona és bonica a peu de carrer i és bonica des de les altures, tot i que no sempre és fàcil obtenir una panoràmica de la ciutat des de ben amunt. Ara un nou mirador brindarà aquest luxe a tots els qui vulguin gaudir d’unes vistes espectaculars de Barcelona, des d’una de les torres més emblemàtiques i singulars de la ciutat: la Torre Glòries. El pròxim 20 de maig obrirà portes el nou Mirador torre Glòries. Sota el lema ‘Mira Barcelona com mai’, s’estrena un nou concepte de mirador 360º que promet oferir un veritable espectacle als peus dels visitants des de 125 metres d’altura.

L’experiència, no apta per al vertigen, no es queda aquí. La torre Glòries, espectacular gratacel de vidre il·luminat que s’ha convertit en tota una icona de la Barcelona contemporània, a banda del mirador, comptarà amb dos nous atractius. Al soterrani hi haurà l’Hipermirador Barcelona, un museu per entendre Barcelona com un ésser viu a través de l’art, la tecnologia i la divulgació científica, i a la planta 30, a dalt de tot, es podrà gaudir del Cloud Cities Barcelona, una obra d’art multisensorial de Tomás Saraceno sostinguda a la cúpula de la torre que ens permetrà reimaginar la ciutat des d’un núvol.

El nou web del mirador ja ha posat les entrades a la venda a partir de 15 euros i es prepara per rebre els primers atrevits a partir del 20 de maig. Fins ara, normalment, només es contemplava la peculiar Torre Glòries des de lluny o des de sota, tot passejant pel districte 22@, però aviat serà possible endinsar-se en el gratacel, obra de Jean Nouvel, inaugurat el 2005. El projecte, dissenyat per Mediapro Exhibitions i amb autors com la Casa Vicens o el FIFA World Football Musem de Zuric, serà, sense dubte, un atractiu més per a barcelonins i visitants que vulguin veure Barcelona amb uns altres ulls.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram