Estudiants

L’oficina vol ser un punt d’atenció i informació per a estudiants no universitaris. Foto: Ajuntament de Barcelona

Barcelona tindrà una oficina a la qual tothom que vulgui cursar estudis postobligatoris no universitaris podrà adreçar-se, tant per fer tràmits com per demanar informació.

Així ho anunciava aquest dilluns l’Ajuntament de la ciutat en un comunicat, en el qual afegia que l’espai tindrà “una funció equivalent a la de l’Oficina d’Accés a la Universitat, i servirà així per garantir la continuïtat dels estudiants d’entre 16 i 18 anys”.

A l’oficina s’hi podrà adreçar tothom que vulgui estudiar cicles formatius de grau mitjà (CFGM) i superior (CFGS), ensenyaments artístics i esportius, formació professional (FP) de grau bàsic, formació professional per a l’alumnat amb necessitats educatives especials, programes de formació i inserció (PFI), formació ocupacional per a persones a l’atur, cursos de formació continuada per a treballadors, batxillerats o formació per a adults.

A més, tot i que l’oficina estarà situada al carrer Rosselló 87-89, a tocar de l’Escola Industrial, comptarà amb altres vies de contacte telemàtiques, com la videoconferència o l’assessorament per WhatsApp.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram