Llum apagat d'un taxi de Barcelona

El servei de taxi a demanda en format online estarà disponible a l’aplicació AMB Mobilitat. Foto: ACN

S’ha dit en moltes ocasions que l’avantatge d’aplicacions com Uber o Cabify respecte del taxi tradicional és la seva vocació tecnològica. Poder demanar un taxi amb uns pocs clics és sens dubte una innovació que ara l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) vol emular.

És per aquest motiu que l’organisme territorial, juntament amb l’Institut Metropolità del Taxi (IMET), ha anunciat que el pròxim 19 d’abril a les 10 del matí presentarà, al Centre d’Innovació Urbana Ca l’Alier, Picmi Taxi. Es tracta d’una nova funcionalitat que estarà disponible dins de l’aplicació mòbil AMB Mobilitat i amb la qual els usuaris podran demanar un taxi.

Segons ha afirmat l’AMB, “aquest projecte consisteix en la digitalització de les peticions que habitualment es fan ‘a mà alçada’ i que són el tipus de servei de taxi més freqüent”. Alhora, l’organisme ha assenyalat que amb el projecte espera fer “més atractiu l’ús del taxi per a la ciutadania i reduir l’impacte mediambiental que suposa que un vehicle circuli buit buscant clients”.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram