Festival UBEAT

La trobada es farà al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. Foto: Ethan López/ACN

Barcelona acollirà entre l’1 i el 3 de juliol l’UBEAT Live, un festival d’entreteniment destinat a la generació Z, joves nascuts a partir dels 90. Creadors de continguts, eSports, freestyle, música i art urbà es trobaran al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, tot i que l’objectiu de la cita és el d’expandir-se internacionalment.

El festival acollirà competicions de videojocs d’alt nivell. Es disputarà la final de la competició professional del popular joc Riot Games, que en una anterior edició va reunir més de 100.000 espectadors per programa. També es durà a terme una jornada de la Superliga de League of Legends, el videojoc de competició en el que participen equips com el FC Barcelona o Finetwork KOI, l’equip de l’Ibai Llanos i Gerard Piqué. Precisament, un altre dels esdeveniments d’aquesta trobada serà el Mundial de Globus creat per Llanos i Piqué.

50.000 persones

La directora d’Innovació i Nous Negocis del grup Mediapro, Maria Carmen Fernàndez, ha assegurat que aquest festival serà “punt de trobada per totes les audiències que busquen contingut jove” i que s’espera una assistència de 50.000 persones. Barcelona ha sigut la ciutat escollida perquè “és un clar exponent de l’avantguarda en tendències d’entreteniment” i “acull favorablement festivals innovadors”, destaca Fernàndez.

Més esdeveniments

En aquest sentit, el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha anunciat que l’objectiu és preparar la ciutat per acollir més esdeveniments d’aquest tipus i poder celebrar “grans competicions d’eSports”. De fet, el Palau Municipal d’Esports ja està en camí de convertir-se en el eSports Arena, un espai preparat tecnològicament per acollir competicions d’aquestes magnituds.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram