Mayoral i Barnusell

Alba Barnusell (esquerra) rellevaria Josep Mayoral (dreta) a l’alcaldia de Granollers i seria la candidata del PSC a les pròximes eleccions municipals. Foto: Arxiu

La notícia l’ha avançat Crónica Global i diu que l’ha pogut confirmar Nació Digital, tot i que ni ell mateix ni el seu entorn granollerí han volgut pronunciar-se al respecte. L’històric alcalde de Granollers, Josep Mayoral, ja tindria decidit deixar el càrrec pròximament i, per tant, no presentar-se com a candidat del PSC a les eleccions municipals del 2023. Així ho hauria comunicat a la direcció dels socialistes catalans.

Segons aquests dos mitjans, la intenció de Mayoral seria preparar el seu relleu amb antelació a les eleccions, cedint ara l’alcaldia a la seva actual número dos, Alba Barnusell, per consolidar-la abans que es presenti com a cap de llista dels socialistes granollerins.

Unes informacions, però, que segons fonts de l’Ajuntament de Granollers no estan “contrastades”. “No hi ha res de res”, han assegurat des del consistori al diari Línia. Tanmateix, des de l’agrupació local del PSC de Granollers s’han mostrat més críptics i no han volgut ni confirmar ni desmentir la notícia. “No hi tenim res a dir. Nosaltres no hem tret aquestes informacions i, per tant, ens en mantenim al marge”, s’han limitat a contestar.

Sembla, doncs, que la incertesa generada per la notícia encara tardarà a resoldre’s.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram