Metro Barcelona

El Departament d’Empresa i Treball ha dictat uns serveis mínims del 85% al transport públic en la jornada de vaga del 8M. Foto: Arxiu

El Departament d’Empresa i Treball ha dictat uns serveis mínims del 85% al transport públic en la jornada de vaga i mobilitzacions convocada per a demà, dimarts 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

L’acte central de la jornada a Barcelona serà una manifestació, que sortirà a les sis de la tarda de la plaça de la Universitat i finalitzarà el recorregut a l’Arc de Triomf. Però enguany s’ha tornat a convocar una manifestació prèvia a la capital catalana, prevista per al vespre d’aquest dilluns, 7 de març, a les 19.30 hores, que començarà a l’estació de metro de Ciutat Meridiana.

Serveis mínims

Tots els operadors de transport de viatgers (metro i bus de TMB, FGC, Rodalies, TRAM i busos urbans i interurbans) oferiran aquest percentatge del 85% del servei durant tot el dia, segons ha precisat el departament encapçalat per Roger Torrent.

  • Rodalies i Regionals de Catalunya operats per Renfe Operadora: 85% durant tot el dia.
  • Ferrocarril Metropolità de Barcelona, SA; Transports de Barcelona, SA; FGC i Tram Barcelona: 85% durant tot el dia.
  • Resta de transports de viatgers urbans i interurbans i servei d’autobús que uneix Barcelona amb el seu aeroport: 85% del servei. En tot cas, s’ha de garantir com a mínim un desplaçament complet d’anada i tornada.
  • Transport de persones amb disminució: es manté el servei.

Els operadors de transport públic mantindran actualitzada la informació de servei a través dels seus canals habituals.

Educació i salut

A l’educació, els serveis mínims seran del 33% dels docents a primària i del 50% a educació infantil. I al sector de la salut els hospitals treballaran amb normalitat.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram