Parella maleta viatge

250 agències de viatges ja s’han adherit a la campanya, que rebrà una inversió d’1,5 milions d’euros. Foto: Pexels

El Govern bonificarà fins a 150 euros de reserves turístiques de viatges a Catalunya entre l’1 de març i el 28 d’abril, contractats a través d’agències de viatges. La iniciativa s’allargarà durant el mes d’abril, excepte la Setmana Santa, fins a esgotar el pressupost, que és d’1,5 milions d’euros.

Així ho ha anunciat el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, en una roda de premsa a la Casa Vicens aquest divendres. Amb aquests bons turístics, el Departament busca allargar la temporada turística i donar suport a les agències de viatge. De moment, ja n’hi ha 250 d’adherides a la campanya ‘L’estalviatge’, amb la qual la Generalitat preveu bonificar 10.000 reserves, com a mínim.

Els catalans que ho vulguin podran sol·licitar la bonificació del 50% de la factura dels viatges, amb un màxim de 150 euros per contractació. Així, si el desplaçament té un cost de 200 euros, la Generalitat abonarà 100 euros. En canvi, si el viatge té un pressupost de 400 euros, el Govern només n’assumiria 150.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram